De Groene Kaap

Houd mij op de hoogte over:

Interesse
Voorkeur
Uw gegevens
Welke gegevens verwerken we met welk doel?
De verwerking van uw persoonsgegevens beperkt zich uitsluitend en alleen om u gericht op de hoogte te houden over project De Groene Kaap.
  Ik ga hiermee akkoord (privacy statement)
groenste wonen

Kies jouw eigen koers

INSPIRERENDE OMGEVING

Een samensmelting met eengezinswoningen en appartementen

Een sfeervol groen dorp op een schiereiland, dat geborgenheid biedt in een stedelijke sfeer. Dat is ook een kwaliteit van De Groene Kaap. Je kunt de kids met een gerust hart de straat op sturen, een groot goed in hartje Rotterdam. Zij zullen zich veilig voelen in de autovrije straatjes en in het avontuurlijke daklandschap. Het gemoedelijke karakter van De Groene Kaap krijgt een vervolg op het Astanaplein, groen en veiligheid zullen een onderdeel zijn van het ontwerp.

sfeer
INSPIRERENDE OMGEVING

INSPIRERENDE OMGEVING

De Groene Kaap combineert op het populaire Katendrecht het beste dat Rotterdam kan bieden. Zoals het omringende water, de stoere havenarchitectuur, de brede wandelkades en de vele mogelijkheden om te ontspannen. De inspirerende omgeving nodigt uit tot het maken van een sportief ommetje of tot lekker buiten spelen. Leven tussen het loof van De Groene Kaap is ook nog eens gezond. Want mensen die zicht hebben op bomen en planten kunnen zich beter ontspannen en concentreren.

© 2018 De Groene Kaap is een ontwikkeling van STEBRU | Disclaimer
design by Het Nieuwe Concept & powered by AWINK Websolutions